Supportlinks

In het onderstaande bericht zie je een overzicht van supportlinks die veel gebruikt worden door de fire beweging als het gaat om investeren, beleggen en handelen in assets. Gebruik de bijbehorende links om de platforms uit te proberen. In sommige gevallen geeft het platform een  beloning of korting om het uit te proberen, dit staat erbij.

 

Nederlandse Crypto exchange

Bitvavo is de bekendste Nederlandse cryptocurrency exchange. Het werkt met een makkelijk begrijpbare mobiele applicatie of via je webbrowser. Het platform is veilig, overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. 

Welkomsbonus: 1000 euro kostenvrij handelen via de onderstaande button

Binance

Internationale crypto future & spot exchange

Binance is de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Ook veel Nederlanders gebruiken de applicatie. De kracht van Binance ligt zowel in de eenvoud als de complexiteit. Je kan er spot, margin en futures traden maar ook marktwaarde crypto kopen. Er is meer keuze in het aantal verschillende munten dan bij andere exchanges. 

 

Nederlandse aandelen broker

Binck bank is een Nederlandse aandelen broker. Via hun platform koop je snel en eenvoudig aandelen. Het is een bruikbaar platform en ook toegankelijk via een applicatie. Het is erg gebruiksvriendelijk en veilig. Tevens is er een goede en goed bereikbare supportafdeling. 

Binck Bank

(Visited 779 times, 1 visits today)