Dit zijn de beste podcasts over financiële onafhankelijkheid

Wandel jij ook liever terwijl je naar een podcast luistert? Uren verzeild raken in andermans gesprekken. Podcasts zijn enorm populair en het is ontzettend handig om meer kennis op te doen over een bepaald onderwerp. Of simpel even af te dwalen uit de waan van de dag. Er bestaan ook veel podcasts over fire en financieel onafhankelijk worden. Onze redactie zet de favoriete podcasts voor jou op een rijtje. 

Goed met geld podcast
Dit is de podcast voor iedereen die goed met geld wil worden. In de podcast wordt verteld over allerlei onderwerpen met betrekking tot geld. Er zijn twee afleveringen over Fire. In de podcast wordt geen onderwerp overgeslagen en komen veel tips voorbij. Je vind de podcast in jouw favoriete podcast applicatie. 

ChooseFi financial independence podcast
De podcast die je helpt jouw financiële onafhankelijkheid te ontdekken. De makers hebben als doel jou te helpen ontdekken meer te verdienen, minder uit te geven en te genieten van de weg naar Fire! De podcast is in het Engels en is te beluisteren via o.a. Apple Music en Spotify.

ChooseFi financial independence podcast
Wanneer je deze podcast ziet denk je eerder aan een aflevering van Breaking Bad. Toch gaat deze podcast heel ergens anders over, namelijk over financial independence. In ‘Mad Fientist’ onderzoekt Mad verschillende technieken en strategieën om financieel onafhankelijk te worden. Hij interviewt de grootheden als het gaat om Fire, een zeer waardevolle podcast als jij aan de slag wil met jouw toekomst op financieel gebied. 

Podcast financieel onafhankelijk
In deze podcast gaat het over geld. Hoe belangrijk is geld? En hoe kan geld jou helpen tot een leven waar je van houdt? We spreken niet meer over geld als een taboe maar omarmen financiën tot iets leuks! In de financiële vrijheid podcast hoor je interviews van indrukwekkende mensen die je alles kunnen vertellen over strategie, succes en vrijheid.

Money mind podcast
Adine Faber neemt je mee in de wereld van geld! Geen taboe gaat zij uit de weg in haar eigen podcast. Adine is zelf al jaren ondernemer en beantwoordt vragen van luisteraars over geld, mindset en ondernemen. 

Wil je meer lezen over podcast financieel onafhankelijk lees dan gratis dit artikel over waar je precies moet beginnen als je fire wil bereiken.

(Visited 1.499 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *