Gratis kaarten beleggersfair voor alle lezers

Leuk nieuws! Voor de fire beweging zijn gratis kaarten gereserveerd voor de beleggersfair. Deze fair is hét evenement als jij meer te weten wil komen over investeren, beleggen en financiële onafhankelijkheid. Op deze dag zijn er diverse activiteiten, programma’s en bijeenkomsten voor een breed publiek. Je krijgt antwoord op vragen op het gebied van persoonlijke financiële ontwikkeling, producten en diensten. Daarnaast kun je masterclasses volgen en komen er interessante sprekers om nieuwe kennis te vergaren. Onderaan dit artikel vind je de link om je aan te melden.

Het programma
De organisatie heeft voor een divers programma gezorgd vol met inspirerende lezingen op locatie. De fair is op vrijdag 15 oktober van 09:00 tot 17:00. Het evenement vindt plaats in de Beurs van Berlage op de Damrak 243, 1012 ZJ in Amsterdam.

De masterclasses
Bij jouw aanmelding kan je kiezen welke masterclasses je die dag wil volgen, dit is ook gratis. In onderstaande afbeelding kan je het overzicht zien voor welke masterclasses jij je kan aanmelden.

Beleggingsfair masterclasses
Beleggersfair masterclasses

Aanmelden?
Wil jij gratis naar dit evenement? Meld je dan gratis aan via deze link: https://triplei.swoogo.com/beleggersfair2021/begin?reg_type_id=207975&ref=FIRE.
Veel plezier tijdens deze inspirerende en innoverende dag! Deze kaarten worden gratis aangeboden door Kuuske.

(Visited 377 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *