Onze besloten community is live, en dit jaar word je gratis lid!

Woohoo! We hebben iets te vieren: de fire community is live. Het was even zweten, maar wat zijn we blij! Een online leeromgeving waar alles omtrent fire besproken kan worden. En jij bent uitgenodigd om gratis lid te worden. Dit is de plek als het gaat om financieel onafhankelijk worden. In deze online leeromgeving vind je gelijkgestemde mensen die zich ook bezig houden met fire (financial independence retire early).

Welke community?
De fire community! Een online leerplek waar je alles kan vinden omtrent financieel onafhankelijk worden. We misten in Nederland een plek waar je andere fire-aanhangers kon ontmoeten. Een plek waar je gemakkelijk alle onderwerpen rond fire op kan zoeken en daarin kan bespreken. Dit is de plek waar je kan leren over cryptocurrency, vastgoed en NFT’s. Maar ook andere onderwerpen over het dagelijks leven zoals besparen op gas, water en licht of op boodschappen worden besproken. Daarnaast vind je op het forum en in de diverse groepen meer informatie terug over hoe je precies fire kan worden. Waar sta je op dit moment? En wat moet je concreet doen om een nieuwe stap te maken om het voldoende doel te behalen?

Hoe word je lid?
Lid worden is heel eenvoudig. Klik hier om gratis lid te worden. Je maakt via jouw e-mail of Facebook gemakkelijk een account aan waardoor je toegang krijgt tot de community. Hierna kan je jouw profiel aanvullen zodat ook andere weten wie jij bent. Met een profiel kan je berichten plaatsen op het forum of lid worden van een groep. Je kan ten alle tijden jouw account weer verwijderen. Je kunt jouw profiel inrichten zoals jij dit wil. Zo kunnen ook andere gebruikers jouw verhaal lezen en je eventueel benaderen voor vragen of een meet-up.

De mogelijkheden op het platform:
Forum
Eindelijk structuur in alles wat er over fire op het internet te vinden in. In onze linker menubalk vind je een snelle koppeling naar alle onderwerpen op het forum. Klik een van de hoofdboard aan om de verschillende andere sub boards te ontdekken. Ontdek andere mensen die geïnteresseerd zijn in hetzelfde onderwerp.

Profiel aanmaken
Bij jouw aanmelding kan je gelijk een profiel maken. Dit profiel kan je inrichten zoals jij dat wil. Laat daar weten waar je op dit moment bent in jouw avontuur naar fire. Of misschien heb je fire al bereikt? Ook dat is leuk om te weten. Stel je profiel samen door een kijkje te geven in jouw leven. Maar pas op met het delen van gevoelige informatie, veiligheid is enorm belangrijk.

Groepen
Groepen, ideaal om elkaar op te zoeken en gelijkgestemden te vinden over een bepaald onderwerp. We zullen steeds meer groepen aanmaken de komende tijd als er over een bepaald onderwerp veel vraag naar is.

Challenges
Ieder kwartaal hebben we één of meerdere challenges in de community. Door het doen van de challenge kan je punten voor de competitie winnen of een te gekke andere prijs. De challenges zijn er om de comunity lekker actief te houden. 

Jullie vroegen aan ons
De komende tijd zullen wij er alles aan doen om de community steeds groter te laten worden. Om een paar dingen uit de lucht te helpen hebben we jullie belangrijkste vragen hieronder op een rijtje gezet:

Blijft het lidmaatschap gratis?
Het basic lidmaatschap blijft altijd gratis. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen gratis toegang moet hebben om met elkaar in contact te komen over fire.

Hoe werkt de community?
Iedereen die zich gaat aanmelden maakt automatisch een profiel aan. Dit profiel is gekoppeld aan jouw account. Je hebt een wachtwoord en via onze website kan je rechtsboven inloggen.

Voor wie is de community?
De community is open voor iedereen die actief aan de slag is met Fire of voor wie in de toekomst dit plan heeft.

Zijn er admins aanwezig?
Ja er zullen admins toezicht houden op de community. Zo hopen we een veilige omgeving te creëren voor iedereen. Let er op dat je geen gevoelige informatie deelt in de community.

Zijn er regels in de community?
Ja er zijn ook regels in de community. Er mag geen reclame worden gemaakt, er mogen geen NAW-gegevens gedeeld worden en respect en veiligheid zijn erg belangrijk. Een verdere uitleg en alle andere regels vind je terug in de community.

We hopen dat we je enthousiast gemaakt hebben om lid te worden. Het is een mooie kans om aan jouw reis naar fire te werken. Waar wacht je nog op? Klik hier om te starten!

(Visited 955 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *